Na początek z ciekawości zapytam czy ktoś z Was też dostał maila, w którym Skoda Auto Polska informuje, że ma 20 podwójnych zaproszeń na Targi w Poznaniu? Można wygrać jedno biorąc udział w konkursie, który polega na udzieleniu odpowiedz na 5 pytań o Poznań Motor Show i marce Skoda w ciągu 2 minut. Mnie udało odpowiedzieć się poprawnie na 4. Ktoś jeszcze dostał propozycję zdobycia zaproszenia na Targi lub wybiera się na nie? :szeroki_usmiech
rafiki, ja takiego maila nie otrzymałem za to kolega podarował mi 2 zaproszenia i juz w czwartek 27go jak się przebiorę i coś zjem walę na Poznań pooglądac furmanki :diabelski_usmiech
Ja też planuje - jak co roku zresztą - ale w tygodniu nie dam rady ; raczej sob/niedz - niestety w weekend duzo ludzi rodzinnie przychodzi i jest tłok, ale nie mam innego wyjścia.
Pewnie kilka osób z naszego lokalnego OCP Poznań też pójdzie.
ja dostałem pewnie dlatego, że byłem na AutoLab i zarejestrowałem bilet na SAP :wink: ciekaw jestem czy przy 4 poprawnych odpowiedziach mam szanse :roll:
Na początek z ciekawości zapytam czy ktoś z Was też dostał maila, w którym Skoda Auto Polska informuje, że ma 20 podwójnych zaproszeń na Targi w Poznaniu?
Nie dostałem ale się wybieram. Będę 29 marca (w sobotę).
Natomiast w niedzielę będę w Kiążu Wielkopolskim na ... szkoleniu offroad ze Szkoły Auto który wygrałem w konkursie Yeti
A co do biletu, to taka wygrana jest mia, to jasne, ale koszt biletu to raptem ... 17 zł, więc nie majątek.
Wybiera się ktoś w tym roku ?
Chyba się przejadę oblookać parę nowości jakie się pojawiły ostatnio na naszym rynku, bo jakoś nie chce mi się latać po dilerach, a tak mamy wszystko w jednym miejscu :roll:
Było szybkie
2.0 TDI BKD 177km/402Nm by Aligator
CITROEN C5 III TOURER EXCLUSIVE
163HDI HYDRACTIVE 3+
Jest wycieczkowóz
VW Sharan 7n 2.0TDI 170km DSG
to jak w sobote zobaczysz na stoisku Skody faceta w szaliku i dlugich kudlach spietych w kucyk + broda w amoku ostukujacego boczki drzwi Superba III to bede to ja :diabelski_usmiech
Jakby było ciut bliżej to chyba i ja bym sobie wycieczkę zrobił. Pamiętam za czasów studiów, jak takie targi były w Kielcach - to "zajęcia" były na targach :diabelski_usmiech
Komentarz